X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Excelutbildning för nybörjaren såväl som för den erfarna del 1

Starttid: 
26 april, 2021 - 18:00
Sluttid: 
26 april, 2021 - 19:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Digitalt
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Eftersom den senaste Excelutbildningen var så uppskattad kör vi nu två nya tillfällen under våren. Utbildningen kommer ge er kunskap om hur programmet kan användas till er ekonomi och investeringar men även ge användbara kunskaper för skola såväl som för jobbet.

Vid det första tillfället kommer vi köra grundläggande funktioner i programmet som kommer göra sammanställningar av din ekonomi enklare. En rimlig kunskapsnivå är att ha använt Excel lite i skolan men självklart för dig som är helt ny på Excel också. Vi kommer bland annat förklara hur man kan skapa en budget och nyckeltal kopplat till aktier.

Vid det andra tillfället kommer vi gå igenom mer avancerade funktioner som passar dig med erfarenhet i Excel men vill lära dig mer. Vid detta utbildningstillfälle kommer vi bland annat förklara hur man kan och skapa och använda pivottabeller. 

 

Utbildningen kommer att vara i ungefär en timma, därefter finns det möjlighet att ställa frågor för den som är intresserad.

Länk till eventet kommer mejlas ut till er strax innan utbildningen börjar, som går att köra i webbläsaren.

Vid frågor är det bara att höra av sig!

Vi ses på utbildningarna!

 

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig