X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Event med framtidsfeministen: Equality = Cash

Starttid: 
16 april, 2019 - 13:00
Sluttid: 
16 april, 2019 - 14:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Malmstenssalen, Handelshögskolan
I samarbete med Handels Kvinnliga Nätverk och HHGS har Unga Aktiesparare fått äran att erbjuda sina medlemmar plats till en inspirerande föreläsning av "Framtidsfeministen" Sandra Bourbon om hållbara investeringar och hur jämställdhet generar cash.

Sandra ”Framtidsfeministen” Bourbon har blivit utsedd till Supertalang och en av Sveriges mäktigaste inom hållbarhet. Med en utbildning inom teknisk fysik på KTH i Stockholm är hon idag en entreprenör som är starkt engagerad i jämställda investeringar och genom sitt bolag ”Framtidsfeministen” arbetar hon för att driva jämställdhet inom näringslivet.

Sedan 2015 har hon förvaltat sin aktieportfölj genom att investera i jämställda bolag och har fått en mängd uppmärksamhet i media för hennes lönsamhet som har utklassat index med 68,19% sedan start.

Ta chansen och kom och lyssna på Sandra för att veta mer om vad det är som gör jämställda bolag mer lönsamma och på vilka sätt du kan påverka genom att investera i jämställda bolag. 

Både tjejer och killar är varmt välkomna!

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

50