X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Event med Castellum *UPPSKJUTET*

Starttid: 
24 november, 2020 - 17:30
Sluttid: 
24 november, 2020 - 18:30
Typ av av aktivitet: 
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Missa inte en spännande föreläsning med Castellums VD Henrik och förvaltaren Ulrika. En föreläsning som hålls digital med ett särskilt segment bara för Q&A.

Den 24:e november är det dags för ett av UAs första företagsevent efter att Corona slog till! 

Vi är alla super taggade då tidigare event med Castellum varit väldigt lyckade.

Denna gång kommer eventet ske digitalt för säkerhetsskull och för att så många som möjligt ska kunna delta. Det kommer börja med en presentation av Henrik och Ulrika följt av en föreläsning och som avslutas med Q&A. 

För att det ska flyta på så bra som möjligt ber vi dig om att mejla in dina frågor i förväg till ebba.tiger.nilson@hotmail.com (du får självklart även ställa frågor under eventet om nya frågor dyker upp)

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: