X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Engagera dig i UA Malmö!

Starttid: 
20 januari, 2019 - 00:00
Sluttid: 
20 januari, 2019 - 00:00
Typ av av aktivitet: 
Ta chansen att engagera dig inom Unga Aktiesparare! Att vara ideellt engagerad inom Unga Aktiesparare är en spännande roll där du får möjlighet att utveckla dina kunskaper inom ledarskap, organisationsförmåga, marknadsföring och försäljning samtidigt som du får en god inblick i hur ett nationellt förbund med över 13 000 medlemmar fungerar. Arbetet bedrivs i samarbete med regionchefer och personal vid förbundets kansli.

Är du?
* Intresserad av sparande och investeringar
* Positiv
* Driven
* Ansvarstagande
* Medlem (nybliven eller sedan tidigare)

Du behöver varken vara börshaj eller styrelseproffs, ditt engagemang är det viktigaste!

 

Vad gör man som engagerad i Unga Aktiesparare (UA)?
Rollen som styrelseledamot innebär att du är delaktig i att planera och genomföra varierande och intressanta aktiviteter för medlemmar tillhörande din lokalavdelning. Det finns goda möjligheter att ta extra ansvar för något som du är bra på eller vill bli bättre på; så som marknadsföring, ordna event, sponsring eller hålla i utbildningar.

En del av styrelsearbetet handlar också om att träffa andra lokalavdelningar. Det sker under våra centrala arrangemang där aktiva från hela landet samlas för att prata ihop sig och ha roligt.

Om du blir vald på årsmötet*, kommer du ges förtroende att vara en del av att utveckla och driva en organisation med drygt 250 aktiva. Arbetet som styrelseledamot kommer att vara utmanande, men det kommer samtidigt att vara utvecklande, spännande och roligt. Genom ditt engagemang kommer du ha möjlighet till att skaffa dig nya erfarenheter, knyta till dig viktiga kontakter och träffa likasinnade personer med ett stort intresse för aktier och sparande.

 

Andra möjligheter inom Unga Aktiesparare
Tycker du om att skriva finns möjligheten att delta i arbetet med Unga Aktiesparares egen medlemstidning, Stock Magazine och trivs du riktigt bra i förbundet kanske du vill ta steget att bli ansvarig för en region eller arbeta som förtroendevald i förbundsstyrelsen. Möjligheterna är många!

 

Ta chansen att engagera dig i UA Malmö!
Maila malmo@ungaaktiesparare.se senast 20:e januari och berätta om dig och varför dig vill engagera dig i UA!

 

* Årsmötet kommer äga rum i slutet av januari eller början av februari. 

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: