X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Engagera dig i UA

Starttid: 
15 januari, 2020 - 12:00
Sluttid: 
15 januari, 2020 - 13:00
Typ av av aktivitet: 
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Häng med och arrangera lärorika och intressanta aktiviteter för unga aktiesparare. Sök till lokalavdelningen UA Solna/Sundbyberg idag!

Unga Aktiesparare Solna/Sundbyberg är lokalavdelning med ca 200 medlemmar. Vårt mål är att anordna intressanta aktiviteter som företagspresentationer, företagsbesök, utbildningar och forum för att träffas och diskutera börsen och ekonomi.Vi söker dig som är driven och tycker om att samarbeta i grupp. Som ledamot/suppleant i styrelsen får man lära sig styrelsearbete med kontinuerliga träffar och gemensamma beslut. Största del av tiden går åt till att planera och genomföra aktiviteter. Där ingår allt från kontakt med företag till att leta lokal och jobba med marknadsföring för att skapa stort deltagande bland medlemmarna. Den största fördelen med engagemanget är större socialt nätverk med såväl företag som andra medlemmar och ideellt engagerade med brinnande intresse för börsen och ekonomi.

Har du varit medlem tidigare i Unga Aktiesparare är det en fördel men inget krav.

Vi träffas på styrelsemöten en gång i månaden centralt i Stockholm, mötena är obligatoriska. Tidsåtgången för uppdraget är ett par timmar i veckan.

Skicka en kort beskrivning för varför du vill engagera dig i Unga Aktiesparare Solna/Sundbyberg samt CV till UAsolnasundbyberg@gmail.com