X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Engagemangsföreläsning

Starttid:  11 oktober, 2018 - 16:30
Sluttid:  11 oktober, 2018 - 18:30
Typ av av aktivitet:  Träff
Plats:  Sal S312, Samhällsvetarhuset, Umeå Universitet
Engagera dig i Unga Aktiesparare Umeå!

Som ni vet så söker vi folk till styrelsen just nu.

Är du sugen på att engagera dig inom vår styrelse i Unga Aktiesparare Umeå, då är detta en kvällen du inte vill missa!

Ta chansen att prata med styrelsen om hur ett styrelsearbete i en ideell organisation fungerar, kanske blir du inspirerad att söka till de styrelseplatser som styrelsen annonserar för just nu!

Målet med kvällen är att du ska få en inblick i vad ett styrelseengagemang hos oss innebär, hur lärorikt det är och vilka möjligheter det kan skapa inför framtiden. Vi kommer blandannat gå igenom hur förbundet är uppbyggt, vilka olika karriärsmöjligheter det finns och vilka olika områden styrelsen i Umeå primärt arbetar inom.

Vi vill åter trycka på att det inte krävs någon som helst förkunskap eller erfarenhet inom investeringar. Vad vi värdesätter är ett intresse, engagemang och en vilja att lära sig mer!

Varmt Välkommen!

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Kontaktpersoner: 

Johan Strandberg

Johan Strandberg
Mobil:  0768328084

johanstrandberg.x@gmail.com