X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Drömmer du om att köpa lägenhet?

Starttid: 
30 januari, 2020 - 18:00
Sluttid: 
30 januari, 2020 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Frilagret, Heurlins Plats 1, 413 01 Göteborg
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Drömmer du om att köpa lägenhet men har ingen koll på hur ska ha råd? Du kanske planerar att bli sambo men är nyfiken på om det något du borde veta innan?

Välkommen på föreläsning med boendeekonomen Claudia Wörmann från SBAB Bank. 

Claudia kommer att berätta om hur vi kan planera inför att köpa vårt nästa boende. Hur mycket pengar behövs sparas? Kommer jag ha råd med mitt drömboende?

Vi kommer även få svar på hur vi ska tänka inför eventuellt samboskap - vad innebär det egentligen att bli sambos? 

Hoppas att vi ses!

 

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: