X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Digitalt lördagssnack om börsspykologi med Cristofer Andersson!

Starttid: 
16 oktober, 2021 - 10:15
Sluttid: 
16 oktober, 2021 - 11:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Microsoft Teams
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Varmt välkomna till en lärorik och nyttig föreläsning om börspsykologi med ingen mindre än författaren och läraren Cristofer Andersson!

Cristofer har ett stort intresse för börsen och är väldigt aktiv inom ämnet, både i sina egna investeringar och på Twitter. Han har skrivit 2 populära böcker inom ämnet och förklarar komplexa saker på ett enkelt och pedagogiskt sätt för att vi alla ska kunna förstå hur vanliga psykologiska koncept och fällor appliceras på börsen. Det första steget mot att bemästra kontrollen över ens känslor och göra färre förhastade beslut är att bli medveten om varför vi människor reagerar som vi gör och hur vi påverkar varandra med dem besluten. Först då kan man identifiera och göra något åt det. Kanske till och med dra nytta av det.

 

Vi lovar er en trevlig stund med föreläsning och sen diskussion kring era frågor i slutet.

 

Eventet är digitalt och kommer hållas på Teams.

Datum: Lördag 16 oktober

Tid: 10:15 - 11:30

 

Det här vill ni inte missa.

Vi ses!

 

 

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.