X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Digital föreläsning: Analyskväll del 1

Starttid: 
11 november, 2020 - 18:00
Sluttid: 
11 november, 2020 - 20:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Zoom
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Välkommen på analyskväll del 1 med Unga Aktiesparare Halmstad där vi kommer att gå igenom och fördjupa oss i hur du kan analysera bolag på börsen.

Vi kommer bland annat att gå igenom olika nyckeltal och dess betydelse, hur ett bolags finansiella rapporter kan tolkas samt hur en kan tänka kring olika marknadstrender. Under presentationen kommer det att finnas tid för diskussion och frågor, så förbered gärna frågor du har om bolagsanalys och ta med dig dem till oss.

Eventet är gratis och öppet för alla och ger dig möjligheten att spetsa dina kunskaper kring bolagsanalys. Alla medlemmar som deltar får 1 månads börsdata premium.

Föreläsningen kommer att hållas via Zoom och det kommer även finnas tid och möjlighet att ställa frågor under och efter föreläsningen.

Länk till föreläsningen kommer att läggas ut i god tid innan start.

OBS! begränsat till 100 platser i Zoom.

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: 
100