X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Digital Aktiefika med UA Lund

Starttid: 
24 januari, 2023 - 19:00
Sluttid: 
24 januari, 2023 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Digitalt
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Hur skall börsen gå 2023? Diskutera det över en digital fika med likasinnade!

Välkommen till en digital aktiefika med oss på UA Lund. Vi kommer ha en trevlig stund ihop där vi diskuterar börsåret 2022 och tar en inblick i 2023. Perfekt tillfälle att prata med likasinnade människor och kanske bli lite klokare vad gäller dina investeringar.

Alla är välkommna och länk till videosamtalet skickas ut på mail under dagen den 24e. 

Anmäl dig så ses vi den 24e. 

Fullbokat

Platser: 200
Anmälda: 558

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 
200