X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Börshelgen 2022

Starttid: 
29 oktober, 2022 - 10:00
Sluttid: 
30 oktober, 2022 - 15:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Hotel Birger Jarl i Stockholm
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.

Välkommen till Unga Aktiesparares första börshelg!

Den 29-30 oktober ses vi i Stockholm för att nätverka och snacka börs, men framför allt för att ha det riktigt trevligt!

Schema och upplägg

Vi kommer att börja klockan 10:00 på lördagen, och avsluta omkring 15:00 på söndagen. Under helgen kommer vi att lyssna på inspirerande talare, träffa personer från näringslivet, nätverka och umgås! 

Schemat är inte helt spikat än men för att ge dig lite fomo-känsla kommer vi bland annat gästas av Nasdaqs vd Fredrik Ekström, Stocksholms vd Levi Mårten och Caxton Njuki som är världsmästare i mentorskap. 

Anmälan och biljettköp

Anmälan och biljettköp sker via detta formulär! I formuläret hittar du även all information du behöver inför din registrering så se till att du läser igenom allting noggrant och hör av dig om något är oklart!

Vi kommer släppa cirka 80st biljetter, och i samtliga biljetter ingår all mat och fika under helgen samt aktiviteter, föreläsningar och underhållning. På lördagkvällen kommer vi bland annat äta en gemensam finmiddag som också ingår i biljetten. Biljetterna kommer kosta 195kr (exkl. boende, frukost) respektive 495kr (inkl. boende, frukost). Biljetterna får endast köpas utav dig som är medlem i Unga Aktiesparare och som fyllt 18 år.

Reservlista

Om det inte går att fylla i formuläret har redan 80 platser fyllts, då kan du ställa dig på en reservlista via detta formulär och hoppas att en plats blir ledig. Jag rekommenderar dig verkligen att ställa dig på reservlistan om du vill gå men inte hann få tag på en biljett så du förhoppningsvis får möjligheten i alla fall. Vi kommer att kontakta dig om en plats blir ledig. 

Jag hoppas vi ses i Stockholm den 29-30 oktober! 

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: