X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Bokcirkel: The Little Book That Still Beats The Market

Starttid: 
9 augusti, 2021 - 19:00
Sluttid: 
9 augusti, 2021 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Zoom
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Välkommen till UA Linköpings bokcirkel för att lära dig Magic Formula!

Till varje träff väljer vi tillsammans ut en bok på temat privatekonomi eller investeringar som alla ska ha läst till angivet tillfälle, då vi diskuterar boken och dess ämnen. Under rådande pandemi sker eventet digitalt via zoom och därmed är alla medlemmar i UA varmt välkomna att delta!

Detta evenemangs bok: The Little Book That Still Beats The Market

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: 
100