X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Bitcoin expert på besök!

Starttid: 
28 januari, 2020 - 19:00
Sluttid: 
28 januari, 2020 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Bredgatan 11, 252 25 Helsingborg
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Vill du lära dig mer om bitcoin och ställa frågor till en riktig expert i ämnet?

Christoffer De Geer är Vice VD för Goobit Group AB som äger bt.cx där man kan handla med bitcoin. Han har skrivit 2 böcker i ämnet Bitcoin och blockkedjan och har varit aktiv inom både den Svenska och Kinesiska industrin sedan 2013.

Några dagar efter vi bokade träffen gick Goobit Group ut med att de planerar att notera sig på börsen under våren. Eftersom det redan har skrivits mycket om detta och att vi tror att noteringen kommer få mycket uppmärksamhet har vi bett Christoffer att även berätta om bolaget och den kommande noteringen.

Eventet sker i samarbete med Aktiespararna! 

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: 

Alexander Mandersson

Alexander Mandersson
Mobil:  0701410616
Telefon:  0701410616

alexandermandersson@live.se
20