X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

The Big Short Squeeze

Starttid: 
15 februari, 2021 - 19:00
Sluttid: 
15 februari, 2021 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Vill du veta mer om vad som orsakade dom extrema rörelserna i Gamestop's aktie är detta ett event för dig. Vad är egentligen en Short Squeeze och vad gjorde den i Gamestop så speciell?

Under eventet kommer vi att förklara vad som orsakade den enorma kursrusningen i Gamestops aktie. Erik Ganehed, regionchef mitt, kommer på ett relativt enkelt sett gå igenom short squeeze, gamma squeeze och hur dessa fenomen bidrog till kursrusningen. Vidare kommer vi ge en presentation av Unga Aktiespares verksamhet och efter föreläsningen kommer det finnas tid till att ställa frågor och diskutera sparande i mindre grupper (breakout rooms). Eventet passar både den som är helt ny till investeringar och den mer erfarne som vill prata med likasinnade. 

 

ZOOM LÄNK

 

Join Zoom Meeting https://stockholmuniversity.zoom.us/j/64450278481

Meeting ID: 644 5027 8481

 

Eventet sker via Zoom. Inbjudan skickas till den mail som anges när du anmäler dig till eventet. 

 

Hoppas vi ses!

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 

Tom Pedersen

Tom Pedersen
Mobil:  0739469137
Telefon:  0739469137

pedersentom@me.com