X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Besök hos Swedbank Umeå!

Starttid: 
20 maj, 2019 - 18:00
Sluttid: 
20 maj, 2019 - 19:45
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Västra Rådhusgatan 5, Umeå
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Välkommen till en fullspäckad kväll med nyttig information hos Swedbank Umeå!

Måndag den 20 maj är vi välkomna att besöka Swedbank i Umeå. Under kvällen kommer Swedbanks aktiestrateg Mattias Isakson besöka kontoret och prata om allokering, strategi och karriär.  Mattias har lång erfarenhet inom finans och är ett känt ansikte från bland annat DI och Aktiellt.

Under kvällen kommer vi även att få lyssna på Lina Lindberg Amunder, Chef för Private Banking och Premium Swedbank Umeå, som ger sina bästa karriärstips. Perfekt för dig som vill ha inspiration och vill öka möjligheterna till en framgångsrik karriär. Eventet är öppet för alla så bjud in era vänner.

OBS! Anmälan krävs och vi har begränsat med platser. Sista dag för anmälan torsdag 16/5.

Kom ihåg att ange ev. specialkost i anmälan då det kommer att bjudas på tilltugg.

Datum? 20 maj

Tid? 18.00 – ca kl. 19.45, Dörren är öppen för insläpp kl. 17.45–18.00

Var? Swedbank, Västra Rådhusgatan 5, Umeå. Ingång via stora Ekporten till vänster om entrén.

Anmäl mig

Platser: 56
Anmälda: 55

Lägg till i kalendern

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 

Johan Strandberg

Johan Strandberg
Mobil:  0768328084

johan.strandberg90@gmail.com
56