X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Besök av Allbright - varför är jämställdhet i bolagen bra?

Starttid: 
17 april, 2019 - 17:30
Sluttid: 
17 april, 2019 - 18:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Handelshögsklan Göteborg, SAL B32
Varför är det så bra med jämställdhet i börsbolagen? Kan det vara mer lönsamt än hos ojämställda bolag? Kom och lyssna till Niklas på Allbright - stiftelsen som kartlägger hur könsfördelningen ser ut i ledningsgrupperna på svenska börsbolag.

Inspirationsföreläsning 

Allbright föreläser om jämställdhet och mångfald på svensk arbetsmarknad. Hur ser likriktningen ut på ledande positioner? Vem är befordringsbar i din organisation? Och hur kan alla ta gemensamt ansvar för förändringen? Allbright delar med sig av fakta från rapporter och forskning och tydliggör vinsterna med att arbeta målmedvetet med jämställdhet för att inspirera åhörare till att själva driva förändringen och skapa mer inkluderande arbetsplatser. 

 

Om AllBright

AllBright är en partipolitiskt obunden och icke-vinstdrivande stiftelse som arbetar för jämställdhet och diversifiering på ledande positioner i näringslivet. Vi arbetar aktivt med opinionsbildning för att påverka beslutsfattare i näringslivet att arbeta medvetet och målinriktat med att öka andelen kvinnor på ledande positioner. Vi kartlägger kontinuerligt näringslivets ledningsgrupper och styrelser för att belysa frågan om representation. AllBright vill skifta debatten från att diskutera problem till att komma fram till lösningar.

Om föreläsare/konsult Niklas Uppenberg 

Niklas är utbildad inom retorik, projektledning och strategisk kommunikation vid Södertörns högskola. Han har även studerat sociologi vid Stockholms universitet. Niklas har flera års erfarenhet av att bedriva utbildningsprojekt, senast i rollen som verksamhetschef för Ung Privatekonomi. Han är även en erfaren föreläsare med flera hundra föreläsningstimmar i bagaget från både svenska och internationella sammanhang.

Övrigt om eventet:

Alla under 29 år är välkomna, oavsett medlemskap eller ej. Anmälan nedan krävs för att delta.

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Platser: 60
Anmälda: 9
Reservlista: 3

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 
60