X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

BDO - Lär dig läsa en årsrapport!

Starttid: 
12 maj, 2021 - 15:00
Sluttid: 
12 maj, 2021 - 16:15
Typ av av aktivitet: 
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Onsdagen den 12:e maj välkomnar Unga Aktiesparare Lidingö in revisionsbyrån BDO till att hålla ett digitalt event för att hjälpa er medlemmar till att läsa och förstå en årsredovisning!

Att förstå en årsrapport för ett bolag är inte alltid lätt, oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren. Det kan ge en omfattande insyn i verksamheten inom ett bolag, men begrepp såsom IFRS, förändringar i eget kapital och begripliggöra nyckeltal för olika verksamheter kan vara knepigt. BDO är en av världens största revisions- och konsultbyråer som erbjuder företag affärsrådgivning, revision, skatt och företagsservice. Man arbetar med alltifrån små enskilda firmor till börsbolag och internationella koncerner. BDO kommer därmed erbjuda er medlemmar möjligheten att få lyssna på en presentation där de går igenom grunderna och dessutom vilka skillnader som finns emellan olika årsrapporter baserat på bolag. Dessutom får ni möjligheten att ställa frågor efter presentationen! 

För att erhålla en länk till eventet, anmäl er nedan!

En länk kommer skickas ut 30 min innan eventet via mail och det kommer äga rum via Microsoft Teams.

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Platser: 50
Anmälda: 50
Reservlista: 16

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 
50