X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Bästa starten på dagen! Söndagsfrukost med UA-Limhamn

Starttid:  17 juni, 2018 - 10:00
Sluttid:  17 juni, 2018 - 12:00
Typ av av aktivitet:  Träff
Plats:  Condeco. Södra Tullgatan 4, 21140 Malmö
Starta dagen och avsluta helgen på bästa sätt!

Hur härligt är det inte att äta en supergod frukost?! Hur härligt är det inte att kunna prata aktier med andra aktieintresserade?! Hur härligt är det inte att starta dagen med andra supertrevliga människor?! Därför tänkte vi att vi skulle slå ihop de tre föregående sakerna och göra allt samtidigt.

Kom till Condeco kl 10 den 17e juni och ät en supergod frukost med oss. Det passar alla oavsett kunskapsnivå, man hittar alltid något att prata om och man lär sig något nytt varje gång. Har du någon fråga du vill få svar på? Kom och ställ den! Vet du inte vilka frågor du ska ställa? Kom och lyssna! 

Glöm inte anmäla er så att vi kan boka bord! Frukosten är till självkostnadspris. Men den trevliga stämningen är helt gratis ;)

Vi ses där!

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig
 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: