X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Bästa analystipsen för att hitta bra aktier

Starttid: 
20 oktober, 2021 - 17:30
Sluttid: 
20 oktober, 2021 - 18:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Digital
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Alexander och Henrik berättar hur de tänker när de ska hitta framtida vinnaraktier

Unga Aktiesparares vd Henrik Johansson och Nordnets investeringscoach Alexander Gustafsson kommer prata om sina egna investeringar, men också hur man generellt ska tänka kring sin aktiestrategi och aktieanalys.

Häng på i detta livesända webbinar och ta chansen att ställa frågor till två riktiga aktienördar!

Länken till livesändningen: https://www.youtube.com/watch?v=zu-nTiDcSWE

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.