X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Att lyckas på börsen - med Alexander Gustafsson

Starttid: 
20 april, 2021 - 18:00
Sluttid: 
20 april, 2021 - 19:15
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Digitalt via Zoom
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
En presentation av Alexander Gustafsson om hur man lyckas på börsen och varför han älskar investmentbolag!

Intresset för aktiesparande är kanske större än någonsin. Dessutom är det kraftiga rörelser på börsen och naturligt ställer man sig frågan om det kan fortsätta? Alexander Gustafsson från Nordnet håller en digital utbildning om hur du lyckas långsiktigt på börsen. Det bjuds på massa spar- och investeringsinspiration. Alex delar varför han älskar investmentbolag. Samt inte minst några tankar om börsläget idag och vart vi är på väg. Detta vill du inte missa.
 

https://nordnet.zoom.us/j/69403522288?pwd=QjAvVDhsQTBDR1JGZHc5K2NMTDIzZz09

Meeting ID: 694 0352 2288

Passcode: 492553

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: