X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Årsredovisningsutbildning

Starttid: 
5 december, 2019 - 18:00
Sluttid: 
5 december, 2019 - 20:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
JIBS, Jönköping University
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Vill du ta nästa steg i ditt investerande och lära dig vad man ska fokusera på i en årsredovisning? Vilka sidor är extra viktiga att läsa och vad kan man egentligen utläsa ur en balansräkning? Detta och mycket mer får du svar på i vår årsredovisningsutbildning.

Vi bjuder in två föreläsare som håller i utbildningen. Johanna Ottvar är auktoriserad revisor och ansvarar för redovisningen på revision och redovisningsbyrån REDO.

Timothy Gullberg är med i styrelsen i både Unga Aktiesparare Jönköping och Aktiespararna Jönköping. Timothy har arbetat som ekonom och rådgivare för företag och har investerat i flera år. Timothy och Johanna kommer att gå igenom vad en årsredovisning är, vad man ska kolla på, vad man ska se upp med.

Fralla, pepparkaka och kaffe serveras för 50 kr. Betalas via Swish och kontant. 

Utbildningen är öppen för alla medlemmar i Unga Aktiesparare eller Aktiespararna. Är du ej medlem och är under 29 år så kan du bli det här för 275 kr. För icke-medlemmar kostar utbildningen 300 kr, maila då kontaktpersonen här under. 

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: