X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Årsmöte 2020

Starttid: 
22 januari, 2020 - 16:30
Sluttid: 
22 januari, 2020 - 18:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Samhällsvetarhuset Sal S305
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Dags för årsmötet för 2020!

Välkommen att ta del av vår verksamhetsberättelse och ekonomi för året 2019, utval av ordförande och ledamöter för år 2020, samt kom med egna motioner och förslag för vår verksamhet.

Endast medlemmar har rösträtt i våra omröstningar. Medlemsnummer finns på "mina sidor" på www.ungaaktiesparare.se och skall på begäran visas för giltig rösträtt.

Datum och tid: 22/1 kl 16:30.
Plats: S305 Samhällsvetarhuset Umeå Universitet

Varmt välkomna önskar UA Umeås Styrelse! 

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: