X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Analyshösten del 4 - Teknisk Analys

Starttid:  12 december, 2018 - 16:30
Sluttid:  12 december, 2018 - 16:30
Typ av av aktivitet:  Utbildning
Plats:  Sal S305, Samhällsvetarhuset, Umeå Universitet
Under denna delen kommer vi att fördjupa oss i teknisk analys!

Det är dags för fjärde och sista delen av analyshösten. Denna kväll kommer vi att djupdyka i hur man kan använda Teknisk analys för att timea sina köp och sälj. Tillsammans så kommer vi praktiskt tillämpa Teknisk analys för att hitta potentiellt köpvärda bolag. Vi kommer praktiskt att analysera de bolagen som vi gort en fundamental analys på tidigare under Analyshösten.

När: 12/12 kl. 16.30

Var: Sal S305, Samhällsvetarhuset, Umeå Universitet

 

Eventet är exklusivt för medlemmar i Unga Aktiesparare, vill ni bli medlemmar är det bara att höra av sig eller komma förbi på eventet så löser vi det på plats!

 

 

 

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: 

André Netzén Örn

André Netzén Örn
Mobil:  0760144740

andrenorn@gmail.com