X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Aktieutbildning, Grundkurs - Lär dig köpa aktier & fonder

Starttid: 
26 november, 2022 - 10:00
Sluttid: 
26 november, 2022 - 15:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Kungsängsgatan 12, 753 22 Uppsala
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
En av Sveriges bästa aktieutbildningar kommer till Uppsala! Kom till Uppsalas grundutbildning och lär dig köpa aktier och fonder. Unga aktiesparare har utbildat unga sen 2008 och vi är stolta över att ha nöjda medlemmar över åren

UA-Akademins grundutbildning ger dig en fullständig överblick över din privatekonomi. Du kommer få lära dig grunderna om aktier, fonder och pension, genom kunskap och övningar för att komma igång och lyckas med sparandet. Denna kurs passar dig som vill komma igång med sparandet eller ha stabila baskunskaper. Det krävs inga förkunskaper för att kunna delta, utan du är där för att lära. 

Utbildningen är kl. 10-15:30 med lunchpaus. På Utbildningen kan du nätverka, lyssna på föreläsningen, göra övningar och träffa andra som är intresserade.

Utbildningen är gratis och utförs i samarbete med studieförbundet vuxenskolan

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: