X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Aktieutbildning Fundamental analys

Starttid: 
22 oktober, 2020 - 18:00
Sluttid: 
22 oktober, 2020 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Medborgarskolan, Storgatan 37
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Fördjupa dina kunskaper inom fundamental analys

Hur väljer man rätt bolag att investerar i?

Ett av sätten är genom fundamental analys, då man som kollar på företagets vinst, omsättning och andra nyckeltal tillsammans med annan information om bolaget ledning och affäridé.

Vi håller till i medborgarskolans lokaler och det kommer finnas fika.

Anmälan på facebook-eventet https://fb.me/e/7r8VSkKgl

Stanna hemma om du känner dig sjuk.

Kontaktpersoner: