X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

AktieTV hos Swedbank - eget kontor bara för UA

Starttid: 
13 november, 2019 - 18:00
Sluttid: 
13 november, 2019 - 20:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Swedbank Limhamn kontor, Järnvägsgatan 42, 216 14 Limhamn
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Den 13'de november hälsar vi alla välkomna till en kväll hos Swedbank där vi tittar på AktieTV och tillsammans diskuterar höstens händelser. Vi kommer ha ett eget kontor och det kommer ges tillfälle till mingel och diskussioner med vänner och andra aktieintresserade!

Aktie-TV ger dig en inblick i Swedbanks Investeringsstrategi, synen på aktiemarknaden, intressanta bolag och tar pulsen på den lokala och globala tillväxten framåt. Swedbank Roburs förvaltare ger en uppdatering av aktuella och intressanta fonder, konjunktur, räntor och mycket mer kommer att diskuteras i programmet.

Till kontoret går 4:ans buss med jämna mellanrum från Malmö C.

Det bjuds på lättare mat under eventet, så skriv om du har någon matpreferens som medelande när du anmäler.

Till detta event är du välkommen om du är medlem i Unga Aktiesparare, Aktiespararna och är under 40 år eller har fått en särskild inbjudan från Swedbank.

Vid frågor, får du snabbast svar genom att kontakta via sms!

Anmäl mig

Platser: 50
Anmälda: 12

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 
50