X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Aktieträff med SBB - Samhällsbyggnadsbolaget och Beijer Electronics Group

Starttid: 
16 maj, 2019 - 18:30
Sluttid: 
16 maj, 2019 - 21:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Kockum Fritid Malmö Västra Varvsgatan 8, Malmö
Aktiespararna anordnar en träff med Samhällsbyggnadsbolaget, som är ett Nordiskt fastighetsbolag som äger och förvaltar långsiktigt samt Beijer Electronics som säljer automationslösningar.

Vi i Unga aktiesparare får gå gratis på Aktiespararnas aktieträff med Samhällsbyggnadsbolaget och
Beijer Electronics Group. Anmälan sker via deras hemsida och i medelandefältet skriver du  "Ua" eller " Unga aktiesparare". Anmäl dig genom att klicka här.

Program

18.30  Samhällsbyggnadsbolaget – SBB – har som fokus att långsiktigt äga hyresrätter i Sverige samt samhällsfastigheter och utvecklingsfastigheter i Norden. SBB skall vara en långsiktig partner till den offentliga sektorn i Norden genom att långsiktigt äga, förvalta och utveckla bostäder.

Bostadsbristen är ett stort samhällsproblem och SBB vill bidra till att skapa bostäder antingen genom fastighetsutveckling eller genom att hitta mark där det går att bygga  bostäder.

Företaget presenteras av grundaren och VD Ilija Batljan

19.20  Paus, mingel och kaffe/te med en smörgås

19.45  Beijer Electronics Group. Beijer Electronics är en hökteknologisk innovatör som är aktiv inom automation och nätverk. Koncernen säljer automationslösningar till livsmedels-, bil- och verkstadsindustrier med största marknader i Europa och Nordamerika. CFO Joakim Laurén presenterar bolaget.

21.00 Avslut och en utlottning på deltagarkorten

Varmt välkomna till säsongens sista aktieträff.

Ledningsgruppen för Aktiespararna Malmö

 

 

 

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: