X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Aktieträff med Christian Berner Tech Trade och Vicore Pharma

Starttid: 
19 mars, 2019 - 18:00
Sluttid: 
19 mars, 2019 - 21:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Oscars församlingssal, Fredrikshovsgatan 8
Följ med på vårens första aktieträff hos Aktiespararna Djurgården/Östermalm med bolagen Christian Berner Tech Trade och Vicore Pharma! OBS! Anmälan sker via Aktiespararnas hemsida, se länk nedan.

Klicka här för att komma till anmälan, ett medlemskap i Unga Aktiesparare ger per automatik ett medlemskap i Aktiespararna.

"Christian Berner Tech Trade 

Christian Berner Tech Trade är ett av Nordens ledande teknikhandelsföretag. Företaget marknadsför och säljer högkvalitativa komponenter, system och tjänster från ledande internationella tillverkare till industrier och offentlig sektor i hela Norden. Konsultation, analys av kundens tekniska behov samt utveckling, installation och service är också en del av företagets verksamhet.

Christian Berner Tech Trade är listat på Small Cap.

http://www.christianberner.com

Företaget  presenteras av VD Bo Söderqvist.

Vicore Pharma

Vicore Pharma är ett svenskt särläkemedelsbolag med fokus på patienter med interstitiella lungsjukdomar och relaterade indikationer. Bolaget har för närvarande två läkemedelsutvecklingsprogram, VP01 och VP02.

Förvärvet av INIM Pharma innebar att Vicore Pharmas verksamhet utökades och att bolagets strategiska inriktning samtidigt fokuserades till utveckling av läkemedel för behandling av ovanliga och allvarliga lungsjukdomar.

Bolagets aktie (VICO) är listad för handel på Nasdaq First North.

https://vicorepharma.com

Företaget presenteras av VD Carl-Johan Dalsgaard.

Kvällen avslutas med en samling, där de deltagande företagen bjuder på en smörgås och ett glas vin eller lättöl/vatten."