X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Aktiesnack, grillning och gott häng!

Starttid: 
31 maj, 2022 - 18:00
Sluttid: 
31 maj, 2022 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Trummenvägen, Linnéuniversitetet, Växjö
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
UA medlemmar i Kronoberg, sommarkänslan är på topp! Fira in sommaren med oss och att du som student klarat ännu en termin i plugget! Den 31/5 kl 18.00 samlas vi för grillkväll och allmänt gott snack vid Trummen, Linnéuniversitetet!

Hur har terminen varit, hur mår börsen och hur ser era sommarplaner ut? Vi i styrelsen bjuder på mat, dryck och har man tur ett eller två aktietips från vår Rube wink Du som är medlem får jättegärna ta med dig ditt kompisgäng - hör av dig till oss så löser vi det! Under kvällen kan du som vill, delta i frågesport och andra tävlingar och därmed chansen att vinna fina priser. 

Vi ser så framemot detta, ta chansen att lära känna nya människor och bara höra av sig om du har några frågor. 

Vi ses!

(obs, vid regn kör vi en AW inne i stan istället) 

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: