X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Aktier för nybörjare - Unga Aktiesparares kontor

Starttid: 
21 september, 2022 - 18:00
Sluttid: 
21 september, 2022 - 19:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Unga Aktiesparares kontor, Sturegatan 15, Stockholm
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Unga Aktiesparare bjuder in dig till en grundläggande utbildning som hjälper dig att investera och ta nästa steg i din ekonomi. Det här är en praktisk kurs där du lär dig från grunden och kan börja spara i aktier med Unga Aktiesparares utbildningsansvariga, Tova Larsson. 

Vi kommer gå igenom:
•    Vad är en aktie?
•    Vad behövs för att investera? Och varför ska man egentligen investera?
•    Vad är risken med aktier?

Under kursen kan du få svar på dina frågor och vi visar hur du sparar och investerar för att nå dina sparmål. 

 

Vi bjuder på fika på Unga Aktiesparares kontor vid Humlegården. Utbildningen hålls av Tova Larsson som är utbildningsansvarig på Unga Aktiesparare. Utbildningen är gratis och öppen för alla upp till 29 år, oavsett om du är medlem i Unga Aktiesparare eller inte. Anmäl dig här nedanför!

Är du inte på plats i Stockholm? Då kommer utbildningen även hållas digitalt på andra datum. 

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: