X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Aktiekväll med Instalco och Samhällsbyggnadsbolaget (SBB)

Starttid: 
22 september, 2021 - 18:30
Sluttid: 
22 september, 2021 - 20:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Kyrkogårdsgatan 10, Ekonomikum, Uppsala
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Spännande event tillsammans med aktiespararna som sker både fysiskt och digitalt

Instalco AB är ett av Nordens ledande installationsföretag inom vs, el, ventilation, kyla och industri. Vi utför installationer, service och underhåll av fastigheter och anläggningar i Sverige, Norge och Finland. Instalco består av en sammanhållen grupp av företag med stark lokal förankring, specialiserad kunskap och med lång erfarenhet i branschen.

Vi samverkar mellan våra bolag och mellan teknikområden för att kunna ge attraktiva helhetslösningar för kunden. Ledorden för Instalco är samverkan, moget ledarskap och effektiva processer.

Instalco omsätter 5,7 miljarder och har 3 100 medarbetare i ett 70-tal bolag i Norden. Fredrik Trahn, kommunikations- och IR-chef Instalco kommer att presentera bolaget. 

Samhällsbyggnadsbolaget (SBB) är ett fastighetsbolag  som har en affärsmodell som bygger på fastighetsförvaltning med trygga kassaflöden från social infrastruktur som kompletteras av tre intäktsgenererande value-add-strategier: Projekt- och fastighetsutveckling, renovering, om- och tillbyggnad samt fastighetstransaktioner. Med affärsmodellen skapar SBB långsiktiga och hållbara aktieägarvärden genom en hög riskjusterad årlig avkastning. SBB presenteras av vice VD Krister Karlsson ansvarig för fastighetsutveckling. 

 

För att närvara på plats så krävs en anmälan via aktiespararna som göra på https://www.aktiespararna.se/aktiviteter/aktiekvall-med-instalco-och-samhallsbyggnadsbolaget-sbb

Annars går det mycket väl att anmäla sig här så skickar vi ut en länk inför evenemanget.

Vi ses!

 

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 

Oliver Andersen

Oliver Andersen
Mobil:  0709786762
Telefon:  0709786762

oliver.andersen1@gmail.com