X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Aktiekampen med UA Kristianstad

Starttid: 
29 juli, 2022 - 17:15
Sluttid: 
29 juli, 2022 - 17:30
Plats: 
Aktiekampen
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
En aktietävling där du får testa investera 1 000 000 kr samt ha möjlighet till fint pris!

För att gå med i tävlingen använd denna länken: https://aktieka.mp/f2yWmL

Varje person börjar med 1 000 000 fiktiva kronor var och får sedan placera pengarna fritt (max 50 % per position) på flera olika marknader inklusive råvaror, valuta och kryptovalutor. Efter 30 dagar utses en vinnare som får ett pris skickat till sig!

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: