X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Aktieinspiration för yngre Unga Aktiesparare INSTÄLLT

Starttid: 
15 augusti, 2019 - 18:00
Sluttid: 
15 augusti, 2019 - 19:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Sturegatan 15
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
På grund av för få anmälda så blir vi tyvärr tvungna att ställa in denna träffen, vi kommer att återkomma med ytterligare träff under hösten och hoppas på högre uppslutning då! Nu ska vi ha en aktieinspirationskväll och vill vi särskilt rikta oss till dig som är medlem i Unga Aktiesparare och är medlem 10-15 år gammal.

Inspirationskvällen kommer att vara tillsammans med Unga Aktiesparares VD Henrik Johansson samt utbildningsansvarig Robert Andersson. Kvällen är grundläggande och kräver inga som helst förkunskaper, du behöver inte veta vad en aktie eller fond är när du kommer, vi kommer att hjälpa dig!

Kvällens schema kommer att se ut som följande: 
18:00-18:15 Välkomna

18:15-18:45 Inspirationsföreläsning

18:45-19:00 Fika
19:00-19:30 Övning

Föräldrar är hjärtligt välkomna att vänta i vår lobby under evenemanget! 

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: