X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Aktiegruppen - Tillsammans med Börsdata

Starttid: 
20 april, 2021 - 18:00
Sluttid: 
20 april, 2021 - 19:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Digitalt
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Vi kan med glädje presentera Börsdata som gäst på vår nästa Aktiegrupp där det kommer bjudas på intressanta diskussioner

P/E-talet kanske ni har hört talas om, men hur använder man sig egentligen utav det? Det och flera andra nyckeltal kommer George Bol, en av Börsdatas medgrundare förklara för oss. Här får du chansen att ta nästa steg i din aktieanalys samt fråga och diskutera med George och alla andra som anmäler sig.

Börsdata är en tjänst där du snabbt kan screena fram bolag och få relevanta nyckteltal för att göra din fundamentala analys. Du kan även använda tjänsten till bland annat att se bolagslistor, göra teknisk analyser samt hitta aktier via strategifliken.

Alla anmälda kommer att få chansen att fråga, svara och diskutera med varandra. Evenemanget kommer att hållas över Zoom och en länk kommer att skickas ut till den mail ni anmäler er med en timme innan start. Det är begränsat antal platser så se till att anmäla er för att garantera er en plats.

hoppas vi ses!

 

Alla anmälda har nu fått länk men önksar du delta så är det bara att gå in på länken nedan:

https://uu-se.zoom.us/j/68879930418

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Platser: 25
Anmälda: 12
Reservlista: 3

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

25