X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Aktiegrill - Fira in sommaren med oss! (Gratis mat)

Starttid: 
28 maj, 2022 - 16:00
Sluttid: 
28 maj, 2022 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Ekonomikumparken
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Fira in avslutningen av vårterminen och början av sommaren med medlemmarna i UA Uppsala på vår aktiegrill i Eko-parken! Vi bjuder trevligt häng med god mat i sommar värmen! Detta blir också startskottet för sommarens aktietävling på Aktiekampen.se.

Finns det något bättre sätt att kickstarta sommaren och aktietävlingen än att grilla? Självklart! En aktiegrillning såklart. Bor du i Uppsala eller i närheten ta då chansen att lära känna nya människor med lika stort börsintresse som dig. Under eftermiddagen och kvällen så kommer det grillas och bjudas på mat samt dryck. Utöver grillning kommer vi köra lite lekar/aktiviterer.

Evenemanget kommer ta plats på ekonomikum klockan 16 och du får gärna ta med en kompis. Har du specialkost hör då av dig så löser vi även det.

Ses där!
 

 

Eventet utförs i samarbete med studieförbundet vuxenskolan.


 

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Platser: 25
Anmälda: 9
Reservlista: 1

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 
25