X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Aktiefika - Teknisk analys med Hitta kursvinnare

Starttid:  14 mars, 2018 - 17:00
Sluttid:  14 mars, 2018 - 18:30
Typ av av aktivitet:  Utbildning
Plats:  Sal S305, Samhällsvetarhuset, Umeå Universitet
Ta chansen att lära dig mer om teknisk analys och hur du använder Hitta Kursvinnare!

Välkommen till en lärorik kväll där vi går igenom grunderna i hur man läser och kan tolka signaler i kursgrafer. Vi kommer även att visa hur ni praktiskt använder grundfunktionerna i Aktiespararnas egna analysprogram Hitta kursvinnare för att göra egna tekniska analyser.


I vanlig ordning bjuder vi på kaffe, gofika och nyttig kunskap.

När: onsdag 14 mars
Tid: 17.00
Var: Sal S305, Samhällsvetarhuset, Umeå Universitet

Eventet är exklusivt för medlemmar i unga aktiesparare och självklart kan ni enkelt lösa medlemskap på plats.

Mycket varmt välkomna!

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Kontaktpersoner: 

André Netzén Örn

André Netzén Örn
Mobil:  0760144740

andrenorn@gmail.com