X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Aktiefika på Mocca Deli

Starttid: 
17 oktober, 2021 - 17:00
Sluttid: 
17 oktober, 2021 - 18:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Mocca Deli Nybrogatan 5 Eskilstuna
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Aktiefika för alla som är intresserade av börs, ekonomi och närliggande ämnen, nybörjare som erfaren. Ta gärna med en kompis!

Är du intresserad att prata och diskutera aktier och sparande med andra som delar på samma intresse? då är du är varmt välkommen till höstens andra aktiefika 

Oavsett ifall du är en nybliven aktieentusiast eller aldrig hört talas om investeringar är du välkommen att lära lära dig mer med oss på Unga aktiesparare eskilstuna. 

Kontaktpersoner: 
8