X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Aktiefika - Enklare analys av bra bolag

Starttid: 
20 oktober, 2020 - 18:00
Sluttid: 
20 oktober, 2020 - 19:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Trädgårdsgatan 7e
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Hur hittar man bra bolag i denna djungel till börsmarknad? Hur analyserar man dem när man väl finner dem? Vilka fundamental begrepp ska man använda? hur ställer man P/E mot P/S? Vad är en balansräkning och hur använder man den för att undersöka ett företags välmående?

Hur ofta ställs vi inte för liknande frågor i samband med aktieköp. Oftast har vi hört litegrann om ett bolag som intresserar oss i medier, bloggar, forum, tidningar men hur man på enklast möjligast vis gör bra analys är inte lika självklart. Vi tänker att vi sätter oss ner och pratar öppet om vilka knep och verktyg man kan använda sig av för att göra en så bra analys som möjligt. Fokus kommer ligga på diskussion och då vi alla har ett intresse för börsen blir det en bra förutsättning för praktiska och användbara tips! Den 20:e oktober öppnar vi för diskussion och hoppas att ni vill vara med på detta. Inga tankar är fel och nybörjare som erfarna är varm välkomna! Detta är ett perfekt tillfälle att ställa frågor man tänkt på tidigare såväl som att bara lyssna och få en uppfattning kring hur andra tänker i liknande situationer. I sedvanlig ordning bjuder vi också på fika samt ordnar fram handsprit.

Om det uppstår några funderingar så är det bara att fråga och annar är ni varmt välkomna!

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Platser: 20
Anmälda: 7
Reservlista: 4

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 
20