X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Aktiefika - Alternativa investeringar

Starttid: 
6 oktober, 2021 - 17:30
Sluttid: 
6 oktober, 2021 - 18:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Trädgårdsgatan 7e
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Unga Aktiesparare i Uppsala anordnar nu ännu en Aktiefika som vi kommer hålla fysiskt på Trädgårdsgatan 7E i Uppsala. Denna gång handlar den om alternativa investeringar gentemot börsen

Förutom att vi bjuder på fika, kommer vi att diskutera investeringar i råvaror och andra typer av investeringar. Eventet passar alla kunskapsnivåer, den nyfikne nybörjaren och den mer erfarne investeraren.

Att diversifiera sig är bra hör man väldigt ofta. Man brukar säga att man ska äga ett gäng olika aktier i flera olika branscher. Men vill man diversifiera sig ännu mer finns det fler tillgångslag än bara aktier. Vi kommer att diskutera varför och vilka tillgångar man skulle kunna tänka sig äga som komplement. Kan man tjäna pengar på sin bostad? Är guld bara en gul sten och hur ska man egentligen tänka kring Bitcoin? Detta och mycket mer kommer vi att diskutera på aktiefikan den 6 oktober, ta gärna med en kompis!

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Platser: 25
Anmälda: 3
Reservlista: 2

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 

Daniel Roos

Daniel Roos
Mobil:  0709244426
Telefon:  09244426

Daniel.Roos1@hotmail.com
25