X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Aktiefika - Aktieanalys

Starttid: 
17 januari, 2022 - 17:15
Sluttid: 
17 januari, 2022 - 18:15
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Trädgårdsgatan 7e
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Nu är det äntligen dags för årets första aktiefika. Under kvällen kommer vi att ägna åt kanske det viktigaste när det kommer till aktier. Analysen. Utan den är det omöjligt att veta om en aktie är köpvärd eller om man ska leta vidare efter bättre fynd.

Unga aktiesparares första gyllene är att förstå vad man köper. Detta då det kommer ut nyheter dagligen som kan påverka marknaden och enskilda bolag. Vet man vad man äger så hjälper det en att förstå nyhetens inverkan på ens innehav.

Utöver att förstå hur omvärlden påverkar bolaget så är det bra att veta hur bolaget fungerar och hur dess framtid ser ut. Detta får man dels genom att läsa rapporter från bolaget och externa personers kommentarer kring bolaget och marknaden. Med denna information och det man själv vet om omvärlden så är det dags att bygga upp sin tro om bolaget och hur dess potential ser ut för att sedan veta om det är värt att investera eller inte.

Detta låter självklart men när man själv sitter där och ska analysera ett bolag så kan det vara svårt att veta hur man ska börja eller hur man ska tolka informationen. Under denna aktiefika kommer vi tillsammans att dela med oss av våra erfarenheter för att vi alla ska kunna utvecklas vidare.

 

Fikan passar alla så ta gärna med en kompis eller två för en trevlig fika :)

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Platser: 20
Anmälda: 5
Reservlista: 0

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 

Daniel Roos

Daniel Roos
Mobil:  0709244426
Telefon:  09244426

Daniel.Roos1@hotmail.com
20