X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Aktiefika

Starttid: 
25 november, 2021 - 18:30
Sluttid: 
25 november, 2021 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Medborgarskolan Kungälv
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Aktiefika

Vill du lära dig om sparande och hur man kommer igång? Eller hur man väljer fonder/aktier samt vad det innebär att ha pengar på börsen? 

I vilket fall så är du varmt välkommen till vår aktiefika.
Eventet lämpar sig för nybörjare, men även för rutinerade investerare kan det vara bra att repetera grunderna.
Eventet är öppet för alla och kostar ingenting! Fika ingår.

OBS! Begränsat med platser så anmäld dig direkt genom eventet och bjud självklart in dina vänner!

Vi ses!

 

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 

Henrik Nordström

Henrik Nordström
Mobil:  0704137536
Telefon:  0704137536

henrik.noordstrom@gmail.com