X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Aktiefika

Starttid: 
24 mars, 2020 - 19:00
Sluttid: 
24 mars, 2020 - 20:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Fräcka Fröken Skvallertorget
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Du kanske har slitit med att analysera aktiemarknaden till följd av Coronaviruset? Vill bolla tankar och idéer inför lönen? Det är dessutom Global aminet Week! Oavsett om du nu ska investera för första gången eller om du har investerat tidigare så är du välkommen!

Vi ses på Fräcka Fröken på Skvallertorget för att prata aktier och sparande i allmänhet. Styrelsen kommer att vara på plats och ni är välkomna till att lämna förslag på framtida aktiviteter för vår lokalavdelning. 
 

Vi ses!