X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

After Work @Twin City!

Starttid:  17 maj, 2018 - 17:00
Sluttid:  17 maj, 2018 - 20:00
Typ av av aktivitet:  Träff
Plats:  Restaurang Twin City, Hamnparken

Då var det dags för ett mingelevent med oss i styrelsen för Unga Aktiesparare Jönköping. Kom och träffa oss och andra aktieintresserade över ett glas på Twin City's uteservering nu när våren äntligen börjar kika fram. Alla upp till 29 år är välkomna. Så ta med dig din kompis som kan allt om sparande eller syskonet som aldrig investerat. 
Vi ses för att lära av varandra och växa som sparare och aktieägare. 

Hoppas vi ses där, och som vanligt är ni varmt välkomna att kontakta oss om ni har några frågor. 

Varmt välkomna, 
Styrelsen UA Jönköping 

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig
 
1 Från 2 Slutförd
Kontaktpersoner: